Yleistä

toimisto(at)inkunideapaja.net

09 872 1025

Inkun Ideapajan Ystävät ry
Kisatie 21, Ruusupaviljonki

01450 VantaaHistoria

Inkeri Angelin perusti Ideapajan vuonna 1975 omakotitalonsa alakertaan. Hän oli jäänyt työkyvyttömyyseläkkeelle kotisisaren työstään. Työssään hän oli oppinut paljon erilaisia taitoja ja ideoita, joita hän halusi jakaa muillekin toteutettavaksi. Aluksi Inkku toimi vuosia yksin, ohjasi ja opasti, keksi ja kehitteli. Hänen neljä lastaan auttoivat mahdollisuuksien mukaan.

Read more...
 
Toiminnan arvot

Inkun Ideapaja on askartelijoiden ja kädentaidoista kiinnostuneiden satumaa. Neljänkymmenen toimintavuoden aikana malleja on kertynyt runsaasti erilaisista materiaaleista ja tekniikoista.

Read more...
 
Yhteystiedot

 

toimisto(at)inkunideapaja.net

09 872 1025

Inkun Ideapajan Ystävät ry
Kisatie 21, "Ruusupaviljonki"

01450 Vantaa

Käynti paviljonkiin Ruusuvuoren koulun parkkipaikan kautta opasteiden mukaan. Paviljonki sijaitsee koulun takana, Korson urheilukentän vieressä. 

 

Ajankohtaista

UUTISIA

Uudet toimitilamme sijaitsevat osoitteessa Kisatie 21, "Ruusupaviljonki", Korson urheilukentän vieressä. Käynti Ruusuvuoren koulun parkkipaikan kautta, opasteet Kisatieltä.

Lisätietoja Ruusupaviljongista tästä www.ruusupaviljonki.fi.

Kurkkaa kuvia Ideapajan Facebook-sivuilta -> FB-Inkun Ideapaja!


Tällä viikolla aiheena

Tulossa

Tule sellaisena kuin olet -ryhmissä 

vko 14 jatketaan perintö/perinnejakkaroiden viimeistelyä ja tarinan kirjoitusta + keväänkeijuja, vko 15-16 isoäidin pitsitauluja ja "unelmien sieppareita"

Aisti-ilta yhteisötanssin äärellä to 14.4.2016 klo 17.30-20.30. Tule kokemaan oman ainutlaatuisen liikkeesi voima ja nautinto. Liikuntarajoitteet eivät ole esteenä. Vierailijana teatteri-ilmaisun ohjaaja Elina Perttola. Keitto- ja yrttiteetarjoilu. Vapaa pääsy!

Korttikurssilla ti 3.5. klo 17.30-20.30 valmistetaan ihania onnittelukortteja kevään juhlahetkiä varten. Äitien ja tyttärien ihonhoitoillassa ke 4.5. klo 17.30-20 saat hoito-ohjeita ja vinkkejä kotikosmetiikkaan, tehdään ihonkuorinta, naamiovaihtoehtoja ja kasvojen hieronta.

Nuorten kerho yläkouluikäisille alkaa tiistaina 19.1. klo 14.15. Mukaan voi tulla kesken toimintakauden!