Inkun Ideapaja

Inkun Ideapaja on askartelijoiden ja kädentaidoista kiinnostuneiden satumaa. Lähes neljänkymmennen toimintavuoden aikana malleja on kertynyt laaja valikoima erilaisista materiaaleista ja tekniikoista, myös eri kohderyhmille sopivia töitä.

Inkun Ideapaja on tarkoitettu kaikille ihmisille, eri ammattialojen edustajille, opiskelijoille ja erityisryhmille. Toimintamme tärkein tavoite on välittää  tekemisen ja onnistumisen iloa kaikille. Perimme maksun  pääsääntöisesti vain käytetyistä materiaaleista, joten kustannukset eivät muodostu esteeksi osallistua ryhmiin.

Ideapajalla toimii säännölliset ryhmät aikuisille ja lapsille. Räätälöimme kursseja tilauksesta ryhmille ja työyhteisölle, jotka hakevat uusia ideoita työhönsä. Sopimuksen mukaan käymme ohjaamassa kädentaitoja myös pajan ulkopuolella, esim.vanhainkodit, päiväkeskukset yms. Veloitamme materiaalikustannusten lisäksi matkakorvauksen.  

Inkun Ideapajan Ystävät ry

Kisatie 21, "Ruusupaviljonki"

01450 Vantaa

puh. 09 872 1025

toimisto(at)inkunideapaja.net

 

 
Historia

Inkeri Angelin perusti Ideapajan vuonna 1975 omakotitalonsa alakertaan. Hän oli jäänyt työkyvyttömyyseläkkeelle kotisisaren työstään. Työssään hän oli oppinut paljon erilaisia taitoja ja ideoita, joita hän halusi jakaa muillekin toteutettavaksi. Aluksi Inkku toimi vuosia yksin, ohjasi ja opasti, keksi ja kehitteli. Hänen neljä lastaan auttoivat mahdollisuuksien mukaan.

Last Updated on Tuesday, 12 May 2015 13:19
Read more...
 

Ajankohtaista

UUTISIA

Uudet toimitilamme sijaitsevat osoitteessa Kisatie 21, "Ruusupaviljonki", Korson urheilukentän vieressä. Käynti Ruusuvuoren koulun parkkipaikan kautta, opasteet Kisatieltä.

Lisätietoja Ruusupaviljongista tästä www.ruusupaviljonki.fi.

Kurkkaa kuvia Ideapajan Facebook-sivuilta -> FB-Inkun Ideapaja!


Tällä viikolla aiheena

Tulossa

Tule sellaisena kuin olet -ryhmissä 

vko 14 jatketaan perintö/perinnejakkaroiden viimeistelyä ja tarinan kirjoitusta + keväänkeijuja, vko 15-16 isoäidin pitsitauluja ja "unelmien sieppareita"

Aisti-ilta yhteisötanssin äärellä to 14.4.2016 klo 17.30-20.30. Tule kokemaan oman ainutlaatuisen liikkeesi voima ja nautinto. Liikuntarajoitteet eivät ole esteenä. Vierailijana teatteri-ilmaisun ohjaaja Elina Perttola. Keitto- ja yrttiteetarjoilu. Vapaa pääsy!

Korttikurssilla ti 3.5. klo 17.30-20.30 valmistetaan ihania onnittelukortteja kevään juhlahetkiä varten. Äitien ja tyttärien ihonhoitoillassa ke 4.5. klo 17.30-20 saat hoito-ohjeita ja vinkkejä kotikosmetiikkaan, tehdään ihonkuorinta, naamiovaihtoehtoja ja kasvojen hieronta.

Nuorten kerho yläkouluikäisille alkaa tiistaina 19.1. klo 14.15. Mukaan voi tulla kesken toimintakauden!